Betalningsanmärkning

Hur svårt är det att få lån med betalningsanmärkning?

Hur svårt det är att få ett företag lån kommer att bero på specifika faktorer en mängd olika faktorer.

För en, kommer dina egna affärs referenser avgöra hur svårt det är att få ett litet företag lån. Om du har mindre tid i näringslivet, utmanat kredit eller låg årlig intäkt, hittar du det är ganska svårt att få ett företag lån som är överkomligt. Å andra sidan, om du är ett etablerat företag ägare med en stark ekonomi liknande en lång affärs historia, god kredit och hög årlig intäkts få ett företag lån inte kommer att bli så svårt för dig.

Hur svårt det är att få ett företag lån beror också majorly på vilken typ av företag lån du söker. De svåraste företagslån för att få, både baserat på emissionsstandarder och den tid och energi du måste sätta in i applikations är SBA lån och traditionella banklån. Samtidigt är det enklaste företag lån för att få en köpman förskott, erbjuder mycket snabb, tillgänglig (men dyra) kapital.

I den här guiden går vi igenom exakt hur svårt det är att få ett företag lån utifrån dina unika affärsbehov och referenser.

Varför få ett företag lån kan vara svårt

Till att börja med, låt oss ta itu med den stora, övergripande fråga-hur svårt är det att få ett litet företag lån?

Tyvärr finns det inget definitivt, snyggt svar på denna fråga. Hur svårt det är att få ett litet företag lån kommer alltid lita på den situation du befinner dig i när du ansöker om företag lån.

Hur är ditt företag gör? Vad ditt företag behöver finansiering för? Vilken bransch är din verksamhet i? Hur mycket är du villig att betala för finansieringen?

Dessa är bara en liten del av de omständigheter som kommer att påverka hur svårt eller lätt det kommer att vara för ditt företag att få tillgång till finansiering. Återigen är det inte definitiva listan över faktorer som påverkar hur lätt det blir för ditt företag att säkra finansieringen. Men det finns en lista över ganska ofta faktorer som spelar in när ditt företag ansöker om ett lån.

Kortfristiga lån

Den näst mest tillgängliga typ av företag lån är  kortsiktigt lån . En kortfristigt lån kommer att fungera mycket som en komprimerad version av ett traditionellt uttryck lån-du får en klumpsumma på finansiering som du betalar av, plus ränta över tiden. Men med kortfristiga lån i allmänhet, kommer lånebelopp vara mindre, kommer den effektiva räntan är högre, och återbetalningsvillkoren kommer den kortare. Plus, i stället för planerade månatliga betalningar, kommer du troligen betala planerat dagligen eller varje vecka betalningar. Vissa kortfristiga lån uttrycker även sina priser i faktor hastighet istället för april s (vilket är en kontrollampa tecken på några ganska dyr finansiering).

Långfristiga företagslån

Lån är näst sist och näst minst åtkomlig typ av lån för företag på vår lista.

När du bild ett företag lån, du förmodligen föreställande en term lån en klumpsumma som du tar emot och betala, plus ränta, med schemalagda månatliga betalningar. Term lån erbjuder en enkel, prisvärd finansieringslösning för små företag.

Vilka frågor i din ansökan

Även saker är alltid flytta inom den ständigt växande och nyskapande industri som är utlåning till små företag, finns det vissa konsistenser på exakt vilka faktorer påverkar hur svårt det kommer att vara för ditt företag att få ett företag lån.

Låt oss ta en titt på de tre viktigaste faktorerna som kommer att spela en stor roll i hur lätt att få ett företag lån kommer att bli.

Din personliga Credit Score

Även om det kan tyckas bakvända och kanske orättvist, din  personliga kommer kredit värdering att vara en av de tre största avgörande faktorerna för hur lätt ditt företag kommer att kunna säkra ett lån.

Från en långivare perspektiv, i slutet av dagen, du som företagets ägare kommer att ansvara för utgifterna och betala tillbaka någon av de fonder du fäster genom ett företag lån. Som sådan, de ser till din egen ekonomiska historia som en indikation på hur du hanterar din ekonomi.

Och vad gör långivare ser till för att få en uppfattning om din ekonomiska historia? Du gissade det-din personliga betalningsanmärkningar.

På grund av detta kommer många långivare etablera en minimal personlig kredit värdering att de är villiga att arbeta med, så se till att du uppfyller detta minimum innan du dyker in i ansökningsprocessen.

Generellt sett, om din personliga kredit värdering rundor i någonstans i höga 600-talet, så ska du uppfylla nästan alla långivare minimi FICO poäng krav. Men checkar in innan du startar kommer bara att kosta dig en snabb sökning på Internet, så det är värt att dubbelkolla om du inom räckhåll.

Ditt företags ålder

Nästa av de 3 faktorer som kommer att avgöra hur svårt det kommer att vara för ditt företag att få ett lån är ditt företags ålder.

När man betänker att endast  20% av företagen  med anställda kommer att överleva sitt första år i näringslivet, är det självklart att yngre företag är mer riskfyllda att låna ut till.

Som sådan kommer långivare ser till ditt företags ålder som en indikator på ditt företags sannolikheten att  stanna  i affärer och i förlängningen ditt företags förmåga att betala tillbaka lånet det söker.

Precis som med din personliga kredit värdering, med ditt företags ålder, kommer många långivare etablera ett minimikrav. Återigen bör du se till att du uppfyller en långivare minimiaffärs ålder innan förlisningen tid till att söka finansiering från dem. Generellt sett, om ditt företag har mer än 2 år av verksamhet historia, så ska du vara bra att gå. Vi föreslår emellertid att du alltid ägna en minut eller två för att se till att du uppfyller minimiaffärs ålder oavsett hur mycket verksamhet historia du har under bältet.

Ditt företags inkomster

Ditt företags intäkter är den sista av de 3 stora kvalifikationer som kommer att avgöra hur svårt det kommer att vara för ditt företag att kvalificera sig för ett lån.

Precis som din personliga kredit och din verksamhet ålder, kommer ditt företags intäkter vara en stor indikator på hur sannolikt ditt företag kommer att vara att betala av lån som det efterfrågar. Som sådan kommer det att bli en annan stor faktor som garanter kommer att överväga när man beslutar om att inte godkänna din låneansökan.

Ditt företags intäkter kommer att visa en potentiell långivare hur mycket pengar ditt företag tar in inom en viss tid. Och även om olika långivare kommer att be om ditt företags intäkter inom olika spännvidder tid ibland en månatlig intäkt, men oftare en årlig omsättning, kommer de alltid vill ha en uppfattning om hur mycket affärer du gör.

Precis som långivare kommer att etablera minst personlig kredit poäng och affärs åldrar de är villiga att arbeta med, kommer de också att upprätta en minimi intäkter de är villiga att arbeta med. Så, precis som vi föreslog i ovanstående avsnitt, uppmanar vi dig att checka in med en långivare minimiintäktskrav innan du sjunker din värdefulla tid och energi på att ansöka om finansiering från dem.